Expositie

2021:

2020

 

Expositie van schildeijen van Aafke Driessen van 07-11 tot en met 07-03 2021


Objecten van keramiek van o.a. Sjer Jacobs, Jolanda Nabben, Nicole Raskin 

van 09-09 tot en met 31-10.

 

Schilderijen van Casper Bentsinck van 16 mei tot en met 29 augustus 2020

Expositie Roel Walta van 14 maart tot en met 16 mei 2020. Van zaterdag 18 januari tot en met 1 maart werden bij ons werken tentoon gesteld

van kunstenaar Peter Hermans.

2019:

KERSTEVENT COLOURFUL ART limburg

In het weekend van 14 en 15 december organiseerde COLOURFUL ART limburg haar Kerstevent met als hoofdaccent KERAMIEK, (DESIGN)KANDELAARS en LICHTBOLLEN.
Topkeramiek was te bewonderen van NEDERLANDSE EN BELGISCHE KERAMISTEN zoals Mia America, Sjer Jacobs, Jolanda Nabben, Nicole Raskin en anderen.

Ook aandacht voor kandelaars in alle maten en vormen, van design tot decoratieve blikvangers. De ‘lichtbollen’, van kunsthars met edelstenen en goud, van de hand van kunstenaar Marcel Westerhof verdienen een warme aanbeveling.

In onze deels overdekte tuin was ook plaats ingeruimd voor kleinere schilderijen. En in de galerieruimte was nog de lopende Cobra-expositie te zien (tot 31 december 2019). 

 

Van 12 oktober tot en met 31 december 'CoBrA en later'.
Kunst van Cobrakunstenaars en post-Cobra kunstenaars (o.a. Karel Appel, Brands, Corneille, Cobbaert, Baars,  Nieuwendijk).

 

Van zaterdag 20 juli tot en met 14 september was bij ons een expositie te
bewonderen met kleurrijke, vrolijke werken van Twan de Vos.


Van zaterdag 11 mei tot en met 13 juli toonden wij in de tentoonstelling 'LENTEFLORA' prachtige werken van Mylene Cremers en Anja Keijzer.


Van zaterdag  2 februari tot en met zaterdag 30 maart exposeerde Georges de Groot met een 25-tal werken (schilderijen, beelden en oliepastels) in de nieuwe galerieruimte van COLOURFUL ART  limburg.

 

2017:


Op zondag 21 mei 2017 namen wij deel aan de kunstmarkt in Maaseik. De kunstmarkt vond plaats in het hart van Maaseik, op de markt.
De markt was onderdeel van de Van Eyckfeesten. COLOURFUL ART limburg toonde er prachtige werken van Peko, Liz, Anja Keijzer, Roel Walta, Peter Hermans, Casper Bentsink en Esther.

2016:

Vanaf 15 mei 2016 expositie William Daniels in Kasteel Eyckholt te Roosteren
William ziet zichzelf als Postmodernist en tracht een link te maken tussen het Cobra gebeuren, popart en eerdere meesters zoals o.a. Picasso en Chagall. Een brede waaier aan interesses die zich moeilijk vertaalt op doek. De stijl is afhankelijk van het onderwerp. Abstract voor thema's, figuratief voor verhaal.
De expositie is inmiddels ten einde.

STH73831  STH73832   STH73837

Op zondag 22 mei 2016 namen wij deel aan de kunstmarkt in Maaseik. De kunstmarkt was gesitueerd op de markt van Maaseik en vond plaats van 11.00 tot 17.00 uur.
De kunstmarkt maakte onderdeel uit van de Van Eyckfeesten.

Op 19 juni 2016 namen wij voor de eerste maal deel aan de kunstmarkt van het Graaf Huyn Festival, Jupiterstraat 35A te Geleen.
De kunstmarkt was een onderdeel van een 'Kunst en Kitsch' en Curiosa Markt en werd georganiseerd door de Heemkundevereniging Geleen.

11 september 2016 Winandus Kunst- en Antiekmarkt Catsop ( gelegen bij Elsloo Zuid Limburg)
Deze vond plaats op en rond het pittoresk pleintje en op binnenplaatsen van de boerderijen.

________________________________________________________________________________________


VOORGAANDE JAREN:

COLOURFUL ART limburg heeft deel genomen aan de jaarlijkse kunstmarkt L' ile Artistique in Stevensweert op 13 september 2015.
De markt was gesitueerd op het pittoreske Jan van Steffesweertplein in het hart van Stevensweert.


COLOURFUL ART limburg heeft voor de tweede keer deelgenomen aan de 'Zondag van Scheulder' op 30 augustus 2015.
In sfeervolle boerderijen/locaties in de dorpskern van Scheulder was kunst en kunstnijverheid te bewonderen.
COLOURFUL ART limburg toonde er werk o.a. van Anja Keijzer en William Daniels.


COLOURFUL ART limburg was vertegenwoordigd in het Kunstfestival van Stichting Maaslandj Palet op zondag 21 juni 2015 in Grevenbicht.
Wij toonden werken van William Daniels, Frans Gommans en Anja Keijzer.

________________________________________________________________________

E
xpositie 'KUNST KLEURT NOVEMBER' – EEN TERUGBLIK

Na een lange tijd van intensieve voorbereiding heeft gedurende drie weekenden in november 2014 onze eerste echte expositie plaatsgevonden. Met de locatie van 'Het Hoaf van Heden' in Stein hadden we een verrassende en sfeervolle expositieruimte tot onze beschikking.

Wij toonden schilderijen van onze zes 'vaste waarden':
Casper Bentsink, Peter Hermans, Georges de Groot, Anja Keijzer, Peko en Margriet Rood.
Daarnaast was er ook werk te bewonderen van o.a. Karel Appel, Corneille, Jan Cremer, Guus van Eck, Guy Olivier, Miriam Slaats en anderen.

Voldaan kijken we terug op het gebeuren. Er was sprake van synergie tussen enerzijds de 'vintage' uitstraling van de locatie en anderzijds de eigentijdse, kleurrijke kunstwerken.
We mochten ons verheugen in talrijke geïnteresseerde bezoekers (ons gastenboek is hier getuige van!).
Vele enthousiaste en lovende reacties maakten de tentoonstelling voor ons meer dan geslaagd. En ook niet onbelangrijk: we hebben leuk verkocht. Het geeft ons veel energie. Wie weet komt er een vervolg!!

____________________________________________________________________________________________________